Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord eert oud-spelers

5 augustus 2007 21:55 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord ? Liverpool zijn vele oud-spelers van Feyenoord ge?erd. Spelers als Wim Janssen, Coen Moulijn, Arnold Scholten, Mike Obiku en Guus Haak gingen in een volle Kuip met zijn allen op de foto, op de middenstip van het veld. Een dergelijke foto wordt elk jaar gemaakt en geeft door de jaren heen een uniek overzicht van de spelers die een belangrijke rol speelden in de geschiedenis van Feyenoord. ?Dat ik dit nog eens mee mag maken in een volle Kuip is fantastisch?, sprak Reinier Kreijermaat. ?De emoties van vroeger leven weer op?, zei Cor van der Gijp. ?Zulke momenten gaan nooit uit je gedachte.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

foto kuip arnold erd gijp haak janssen kreijermaat liverpool middenstip moulijn obiku scholten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.501 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida gio hartman kasperk kloese kraaij medication nederland ouderwetse pastoor post potter sildenafil slot twente wehave wieffer yoda