Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: 'tegenslag op tegenslag'

15 april 2001 20:23

Verslaggever: RvN

Bert van Marwijk was na afloop duidelijk over het hernieuwde echec in de Kuip. Hij trok alle verantwoordelijkheid naar zich toe. Kritiek op de inzet had de trainer niet. Volgens Van Marwijk had de ploeg er alles aan gedaan, maar zat er gewoon niet meer in. Hoe de ploeg uit de misere moet komen is onduidelijk. De ploeg zit in de hoek waar de klappen vallen en krijgt dan ook tegenslag op tegenslag, zoals Van Marwijk dat noemde.

De afgelopen week had hij tekenen van herstel gezien op de training, maar dat kwam er tegen De Graafschap niet uit. 'Ik dacht dat we de gifbeker inmiddels wel hadden leeggedronken, maar dat blijkt toch niet zo te zijn.' De ploeg speelde zonder zelfvertrouwen en liet de beste kansen lange tijd aan De Graafschap. Pas in de slotfase had Feyenoord echt de mogelijkheid om door te zetten, maar geheel in de geest van de laatste tijd zat het in die fase ook niet mee voor de Rotterdammers, aldus Van Marwijk.

Meer op




Tags

marwijk graafschap echec geest gifbeker hernieuwde kuip leeggedronken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda