Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: Real Madrid wil niet voldoen aan eisen

1 augustus 2007 21:15

Verslaggever: K

Peter Vogelzang bevestigde vandaag voor de camera's van de NOS dat Real Madrid heeft laten weten dat ze niet kunnen voldoen aan de eisen die Feyenoord heeft gesteld aan een transfer. Volgens Vogelzang betekent dat niet direct dat een transfer is uitgesloten. Hij sluit niet uit dat de Spanjaarden nog terugkomen. "We zien wel hoe zich dat ontwikkeld. We willen erg graag dat hij blijft" aldus Vogelzang.

De Algemeen Directeur liet weten dat Feyenoord Drenthe heel graag wil behouden. Als hij verkocht wordt, wil Feyenoord hem absoluut nog zeker een jaar in Rotterdam houden en als hij volstrekt niet te houden is moet dat tegen een bedrag waarvan voor iedereen duidelijk is, waarom Feyenoord hem laat gaan. Het genoemde transferbedrag van 17 miljoen euro wilde hij niet bevestigen.

Meer op




Tags

madrid vogelzang drenthe nos transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment