Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord houdt rekening met komst 80.000 fans op Open Dag

30 juli 2007 22:08

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Feyenoord woordvoerder Guido Vader weten dat Feyenoord woensdag een enorme toeloop verwacht. ?Het zullen er naar verwachting meer worden dan de afgelopen twee jaar. Toen bleven we net onder de 50.000.??

Joop Verschuuren van de supportersvereniging: ?De schatting is dat er 60.- tot 80.000 supporters komen. Het weer is aardig, dus ik denk zelf dat het ergens tussen de 70.- en 80.000 uitkomt.??

Dat zou betekenen dat velen voor dichte hekken komen te staan. Vader: Bij de ingang van de vakken worden bezoekers handmatig geteld. Is het vol, dan gaat het vakopgangen dicht. Officieel mogen er geen mensen tussen en voor de vakken staan, maar natuurlijk komt dat wel voor.?? Het advies van Vader is dan ook: ?Wees op tijd.??

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

vakken geteld guido handmatig hekken joop schatting supportersvereniging toeloop vakopgangen verschuuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda