Transparent
Inloggen
Sluiten

Transfer Castelen definitief rond

30 juli 2007 12:59 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Romeo Castelen vervolgt zijn loopbaan definitief in Duitsland. De rechtsbuiten vertrekt voor vier jaar naar het Duitse HSV. Castelen doorstond vrijdag de medische keuring met goed gevolg nadat Feyenoord en HSV kort ervoor tot overeenstemming waren gekomen. Maandagochtend werden de laatste formaliteiten geregeld, waarna de rechtsbuiten meteen meetrainde bij zijn nieuwe club.

?Ik heb het drie seizoenen lang geweldig naar mijn zin gehad bij Feyenoord en zal altijd trots blijven op het feit dat ik voor deze fantastische club heb gespeeld?, zegt Castelen op Feyenoord.nl. ?Deze stap zet ik ook dankzij Feyenoord. Ik zal de club en de spelers blijven volgen en wanneer mijn schema het toelaat kom ik ook kijken. Het ziet er weer goed uit voor Feyenoord en daar ben ik oprecht blij om.?

Romeo Castelen komt graag zo snel mogelijk een keer terug naar De Kuip om afscheid te nemen van Feyenoord en zijn supporters. ?Dat lijkt me geweldig en dat wil ik ook graag. Ik wil het publiek graag bedanken en hen het respect tonen dat ze ook altijd voor mij hebben gehad, zeker ook in het moeilijke laatste seizoen. Maar ik zal sowieso bij Feyenoord blijven komen en de club volgen. Er zijn hier nog zoveel jongens waar ik mee heb gespeeld en die ik goed ken. Deze club is een deel van mijn leven geworden en dat zal ik nooit vergeten.?

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

castelen hsv romeo doorstond duitsland formaliteiten keuring kuip meetrainde toelaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda