Transparent
Inloggen
Sluiten

Ploeg moet Slory nog weten te vinden

29 juli 2007 22:53

Verslaggever: K

In de oefenwedstrijd tegen Emmen viel op dat vooral Slory op een eiland stond en de ploeg hem nog niet kon vinden. ,,Typerend dat ik die ballen van Luigi kreeg,?? sprak Slory, die na afloop tegenover het Algemeen Dagblad zijn best deed om zijn teleurstelling te verbergen. ,,Dit is niet lekker voetballen. Wat ik eraan ga doen? Ik wacht het moment af dat de bal w?l een keer komt en probeer dan toe te slaan.??

Bij zijn nieuwe club is alles, maar dan ook alles anders, zo heeft hij ondervonden. Vooral de kwaliteit van zijn medespelers. ,,Als je ziet met hoeveel rust iedereen voetbalt? Daar kan ik nog veel van leren. De eerste aanname van de meeste spelers is beter dan die van mij. Daar moet ik aan werken. Als mijn eerste aanname goed is, ben ik gevaarlijk.??

Ook Van Marwijk had gezien dat de aanvoer naar de voorste linie te wensen overliet. ,,Het was opvallend dat ze Andy moeilijk konden vinden. En dat lag niet aan hem vandaag. Je zag dat hij opleefde toen Luigi erbij kwam.??

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

slory luigi aanvoer andy emmen marwijk ondervonden opleefde overliet typerend verbergen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.522 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave