Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans: ik kom niet weg, maar ga het allerliefst naar Feyenoord

27 juli 2007 19:11

Verslaggever: K

In het NoordHollands Dagblad houdt Koevermans een emotioneel betoog over zijn kansloze positie bij AZ. "Wegkomen zal er niet inzitten. Terwijl dat aanvankelijk toch een van de keuzemogelijkheden van de trainer was. Kennelijk denkt hij er nu anders over. Ook al ben ik niet goed genoeg voor de basis. Je zag het toen N?rnberg belangstelling toonde."

"Ze haakten af door de belachelijk hoge transferprijs. Maar waarschijnlijk had ik het toch niet gedaan. Engeland lijkt me mooier. Het allerliefst zou ik naar Feyenoord gaan."

"Geen club zal echter zes miljoen willen betalen. Daarom, als ik niet weg kom, zal ik moeten proberen de knop om te zetten. Hoe zwaar dat ook zal zijn."

Meer: NoordHollands Dagblad

Meer op




Tags

allerliefst koevermans noordhollands emotioneel engeland haakten inzitten keuzemogelijkheden knop rnberg transferprijs wegkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment