Transparent
Inloggen
Sluiten

Ivoorkust accepteert inhaalwedstrijd; Kalou moet weer weg

14 april 2001 11:22

Verslaggever: RvN

De bond van Ivoorkust heeft laten uiteindelijk toch akkoord te gaan met de datum van de inhaalwedstrijd van de interland tegen Congo op 22 april. De bond protesteerde hevig na de vaststelling van de datum van de wedstrijd door de FIFA. Ivoorkust vond dat de wedstrijd te vroeg kwam en pas na de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Tunesie gespeeld zou moeten worden. Uiteindelijk ging ivoorkust onder druk van de FIFA toch door de knieen.

Dat heeft vervelende gevolgen voor Kalou. Nu de aanvaller net weer fit begint te worden dient hij na het weekend af te reizen naar Ivoorkust voor de wedstrijd tegen Congo van volgende week zondag. Feyenoord wil nog een poging doen de speler vrijaf te krijgen op basis van het feit dat de aanvaller nog nauwelijks fit is. Gezien het belang dat Ivoorkust hecht aan de wedstrijd lijkt die kans erg klein.

Meer op




Tags

ivoorkust inhaalwedstrijd kalou accepteert congo fifa hevig knieen poging protesteerde tunesie vaststelling vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda