Transparent
Inloggen
Sluiten

"Koevermans heeft het gehad met AZ"

25 juli 2007 18:46

Verslaggever: K

Volgens zaakwaarnemer Van Noortwijk heeft zijn pupil danny Koevermans het helemaal gehad met zijn werkgever AZ. ?Dat gaat niemand betalen voor een door AZ zelf gecre?erde bankzitter?, aldus Koevermans? zaakwaarnemer Bas van Noortwijk in de nieuwste Sportweek over de transfersom van 6 miljoen euro die AZ vraagt. ?Terwijl Danny hoe dan ook weg wil. Hij wil spelen en dat uitzicht heeft hij niet, zeker niet nu zijn club n?g een nieuwe spits wil halen. Danny heeft het gehad met AZ.?

Van Noortwijk sluit een gang naar de arbitragecommissie van de KNVB niet uit. ?Maar eigenlijk wil ik daar nu nog niet over speculeren. We hopen nog steeds dat AZ de vraagprijs een keer laat zakken.?

Meer op




Tags

koevermans danny noortwijk arbitragecommissie bankzitter erde gecre knvb pupil sportweek uitzicht werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris