Transparent
Inloggen
Sluiten

Rust keert terug rond De Kuip

13 april 2001 08:11

Verslaggever: RvN

Sinds de nederlaag tegen NAC was het erg onrustig rondom De Kuip. Ontevreden supporters hielden een aantal protestacties en er werd veel gediscussieerd over de problemen en de rol van Van Marwijk. Inmiddels lijkt de rust een aantal dagen weer een beetje teruggekeerd. De gemoederen zijn bedaard en de selectie is nu in voorbereiding op het duel in De Kuip tegen De Graafschap. Dan zal het elftal absoluut moeten winnen om verder afglijden op de ranglijst te voorkomen en de rust te bewaren.

De ploeg heeft zowel voor vrijdag als zaterdag om 10.30 uur een trainings belegd ter voorbereiding op het duel tegen De Graafschap.

Tijdens dat duel hebben de kameraadjes, de jongste leden van de Supportersvereniging, gratis toegang. De vorige keren dat dat gebeurde ging het goed mis en moesten honderden Kameraadjes teleurgesteld naar huis worden teruggestuurd. Die kleine Feyenoord fans krijgen nu een herkansing en er zijn allerlei maatregelen genomen om de trieste gebeurtenissen van de vorige keer te voorkomen.

Meer op




Tags

kuip graafschap kameraadjes afglijden bedaard herkansing marwijk nac protestacties supportersvereniging teruggestuurd toegang trainings

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda