Transparent
Inloggen
Sluiten

Duut slaat rol als coach Jong Feyenoord af

20 juli 2007 19:12 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord laat weten dat Henk Duut een aanbod van Feyenoord om coach van Jong Feyenoord te worden heeft afgeslagen. De Rotterdammer heeft later weten dat hij het hoofdtrainerschap van het tweede elftal als een degradatie ziet. Feyenoord had de oud-speler benaderd, omdat het beloftenelftal conform het technische beleidsplan aankomend seizoen een belangrijkere rol krijgt in de opleiding van Feyenoords jonge talenten. Duut was vorig seizoen nog tweede assistent onder Erwin Koeman en was eerder al succesvol met Feyenoords beloftenelftal.

?Wij hebben een vacature voor trainer-coach van Jong Feyenoord en zagen in Henk Duut een zeer geschikte en passende kandidaat, te meer daar hij geen deel uitmaakt van de staf van Bert van Marwijk?, licht interim-directeur Peter Vogelzang toe. ?Daarom is hem deze functie aangeboden, onder gelijke arbeidsvoorwaarden zoals dat wel vaker voorkomt bij voetbalclubs. Henk heeft laten weten dit een degradatie te vinden, terwijl wij van mening zijn dat het een passende andere functie is, zeker gezien het extra gewicht dat we aan ons beloftenelftal willen toekennen.?

Toen bleek dat Duut geen trainer van het beloftenelftal wilde worden, heeft Feyenoord hem een financieel voorstel tot be?indiging van het contract gedaan. ?Henk Duut wil zijn salaris tot einde contract juni 2009 doorbetaald krijgen?, aldus Vogelzang. ?Daar gaan wij niet mee akkoord, omdat we denken dat we hem als trainer van het beloftenelftal heel goed kunnen gebruiken en wij vinden doorbetaling gedurende zo?n lange periode zonder werkzaamheden niet terecht. We zullen nu op korte termijn een andere oplossing bedenken om de vacature van trainer-coach van Jong Feyenoord in te vullen.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

duut beloftenelftal jong degradatie vogelzang afgeslagen belangrijkere beleidsplan conform doorbetaald doorbetaling erwin gewicht indiging koeman marwijk rotterdammer uitmaakt voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki