Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord neemt Bart van den Beek mee naar Taxandria

13 juli 2007 19:40 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat het de 22-jarige doelman van Jong Feyenoord Bart van de Beek meeneemt in de selectie voor de oefenwedstrijd van zaterdag tegen Taxandria en het komende trainingskamp in Epe. De doelman, die over is gekomen van FC Lienden en aanvankelijk bij Jong Feyenoord zou gaan spelen, neemt de plek in van Erwin Mulder die herstellende is van een elleboogblessure.

?Afgelopen woensdag heb ik als test met Patrick Lodewijks ??n op ??n getraind. Die test ging goed en daarom mag ik maandag mee op trainingskamp,? aldus Van den Beek op Feyenoord.nl. Hij mag dit jaar proberen een contract af te dwingen bij Feyenoord.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

beek taxandria jong trainingskamp epe erwin herstellende lienden lodewijks mulder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena google heerenveen how intensiteit into liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave