Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem nieuwe coach FC Utrecht

12 juli 2007 13:10

Verslaggever: K

FC Utrecht heeft Willem van Hanegem aangetrokken als nieuwe coach. De 63-jarige Van Hanegem tekent een contract voor twee jaar. Hij volgt Foeke Booy op, die is vertrokken naar Al-Nassr in Saoudi-Arabi?. Van Hanegem gaat bij FC Utrecht nauw samenwerken met de assistent-trainers John van Loen en David Nascimento.

Voorzitter Jan Willem van Dop van FC Utrecht is verheugd over de komst van de oud-international. 'Willem van Hanegem is een trainer met heel veel ervaring, die heeft bewezen dat hij spelers beter kan maken. Bovendien kent hij als oud-speler en assistent-trainer de clubcultuur goed'.

Ook technisch manager Piet Buter reageert positief op de aanstelling van Van Hanegem. 'Willem is een voetbalman met een enorme uitstraling binnen en buiten de voetbalwereld. Met zijn komst hebben we iemand binnengehaald van de 'buitencategorie', een coach met een enorm spelinzicht en veel voetbalkennis', aldus Buter.

Meer op




Tags

hanegem utrecht buter arabi binnengehaald booy dop foeke loen nascimento nassr saoudi spelinzicht uitstraling voetbalkennis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente wereldsalaris