Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Koevermans: houding AZ bijna lachwekkend

11 juli 2007 19:09 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

In Sportweek laat de zaakwaarnemer van Danny Koevermans weten heel ongelukkig te zijn met de houding van AZ. De Alkmaarse club weigert Koevermans nog te laten gaan. ?Het begint nu ?cht irritant te worden, lachwekkend bijna. AZ is onreglementair bezig. AZ is wel bereid om mee te werken aan een overgang van Koevermans naar N?rnberg maar weigert mee te werken aan een vertrek naar Feyenoord. Volgens het arbeidsrecht mag je helemaal ni?mand uitsluiten. Koef kan bij Feyenoord flink meer gaan verdienen, maar het gaat niet om het financi?le aspect het gaat vooral om het sportieve deel."

Koevermans vreest dat de tijd gaat dringen en dat als hij alsnog wegmag, alle clubs al voorzien zijn en hij genoegen zal moeten nemen met een plaats op de bank.

Meer op Supportersvereniging




Tags

koevermans lachwekkend arbeidsrecht cht danny irritant koef mand onreglementair rnberg sportweek wegmag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea cuoc fundament game geertruida gimenez hancko ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda