Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord met 21 spelers naar Lyra

11 juli 2007 18:48 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat het woensdagmiddag met 21 spelers naar De Lier vertrekt voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, tegen v.v. Lyra. Onder de 21 man ook Kevin Hofland en Diego Biseswar. Zij ontbraken woensdagochtend op regenachtige, drukbezochte training, maar zullen woensdagavond gewoon van de partij zijn. Volgens trainer Bert van Marwijk is de oefenwedstrijd vooral ?een goede training?. ?Deze wedstrijd is een goede manier voor de jongens om elkaar in het veld wat beter te leren kennen.?

Vorig jaar liep de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding uit op een deceptie voor Feyenoord en in het bijzonder voor Romeo Castelen. De Rotterdammers verloren met 1-0 van Katwijk en Castelen hield aan die wedstrijd een enkelblessure over, die hem de hele eerste seizoenshelft nog parten zou spelen. Toch zegt de aanvaller nu dat hij zonder angst het veld in zal gaan tegen v.v. Lyra: ?Ik voel me hartstikke lekker en ga gewoon met veel plezier voetballen. Aan die wedstrijd van vorig jaar wil ik niet meer denken, ik wil alleen vooruit kijken. Ik heb er alle vertrouwen in dat het vanavond niet weer mis zal gaan. Deze groep straalt ontzettend veel plezier uit, het is een wereld van verschil in vergelijking met het eind vorig seizoen.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

lyra castelen biseswar deceptie diego drukbezochte enkelblessure hofland katwijk lier marwijk parten regenachtige romeo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda