Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk wil nog twee aanvallers en een controlerende middenvelder

7 juli 2007 18:05 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Bert van Marwijk wilde na de eerste trainingsdag de verwachtingen een beetje temperen. ?Ik snap de euforie. Dit is allemaal prachtig en ook ik geniet ervan?, zei Van Marwijk. ?Maar we hebben nog geen punt en het zal niet eenvoudig zijn om binnen no time Ajax, AZ en PSV te achterhalen. Een succesvol elftal koop je niet zomaar. Een voorbeeld is Chelsea, dat ook de Champions League niet heeft kunnen kopen. Ik loop niet weg voor hoge verwachtingen, maar we moeten wel realistisch blijven.?

Verder sprak de trainer zich nog uit over de mogelijke verkoop en aankoop van spelers. Van Marwijk zei het prettig te vinden als Castelen blijft, net zo goed als dat hij zich hard maakt voor het behoud van Royston Drenthe. Maar ook hier liet Van Marwijk de term realisme op los. ?In principe is Royston onverkoopbaar, maar als er zodanige bedragen op tafel komen dat de club het niet kan weigeren, wordt het lastig. In dat geval zou een verhuur een mooie optie zijn. Het belangrijkste is dat hij blijft.?

Van Marwijk: ?Uitgekocht zijn we nog niet, maar dat ben je nooit op dit niveau. We moeten alert blijven wat de markt brengt en rekening houden met mogelijke verkopen. De voorste linie is met alleen Makaay in de spits karig bezet. We zoeken nog ??n en misschien wel twee aanvallers. Daarnaast kijken we nog met een schuin oog naar een controlerende middenvelder.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

marwijk royston castelen chelsea drenthe euforie geniet karig makaay onverkoopbaar realisme schuin temperen term time trainingsdag uitgekocht voorste zodanige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda