Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Persie: gevoel voor Feyenoord is weer terug

7 juli 2007 10:21

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad kwam vandaag met een groot interview met Robin van Persie. Daarin laat hij weten dat zijn gevoel voor Feyenoord weer terug is. ,,In mijn afscheidsspeech destijds vertelde ik dat ik graag wilde terugkomen. Maar van binnen was dat gevoel niet oprecht. Ik was er klaar mee. Het is niet dat ik boos was op Feyenoord als club. Ik was erg teleurgesteld in een aantal mensen. Dat ging om drie, maximaal vier personen. De mensen met wie ik problemen had, zijn nu weg. Daardoor is mijn gevoel voor Feyenoord weer teruggekeerd.??

Achter de schermen heeft Van Persie contact met Wim Jansen. Het grote publiek weet dat niet. ,,Hij is een echte Feyenoorder. En ik luister graag naar personen die mij beter kunnen maken als voetballer en die ik als mens hoog heb zitten. Iemand als Wim Jansen zou mij op een dag warm kunnen maken voor een terugkeer naar Feyenoord.??

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

persie jansen afscheidsspeech schermen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane agency arneslot binh bong cai cuoc dang fcb hap hay hoi kasperk kraaij livetructiepdemnay marwijk mot nap nha nhung plasterk rut sahin seo superwebdevelopment tai tin uoc viet willykment