Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: 'We hebben er alles aan gedaan'

8 april 2001 17:20

Verslaggever: RvN

In tegenstelling tot zijn boze reactie na de wedstrijd tegen RKC Waalwijk, was Feyenoord coach Bert van Marwijk na de nederlaag tegen NAC de rust zelve. Van Marwijk vond dat zijn team er alles aan gedaan had om te winnen in Breda. Het mocht echter niet zo zijn. Na de snelle goal in de eerste minuut lag het breekpunt in de 6e minuut met de rode kaart van Sergio. 'Daardoor werden de ruimtes nog kleiner' aldus Van Marwijk. 'Dan moet je geduld hebben, de ruimtes breed houden en de zijkanten goed benutten, dan komt de kans vanzelf' aldus de trainer van Feyenoord. Die kans kwam uiteindelijk via Emerton, maar de Australier wist deze niet te benutten.

'De ploeg loopt niet over van het zelfvertrouwen en dan blijkt het in zo'n wedstrijd ook nog eens niet mee te zitten, ondanks dat de spelers er alles aan deden. Enige zekerheid is nu dat we de titelaspiraties moeten laten varen en ons volledig gaan richten op de tweede plaats. Daarvoor moeten we alles op alles zetten'. Meevaller was dan ook de nederlaag van concurrent Ajax tegen PSV.

Meer op




Tags

marwijk australier breekpunt emerton meevaller nac rkc sergio titelaspiraties zelve

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior fildena geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid pec potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb