Transparent
Inloggen
Sluiten

Smolarek: Sahin wordt attractie in De Kuip

5 juli 2007 22:36 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Ebi Smolarek weten dat de Turk Sahin alles in zich heeft om een echte attractie te worden in De Kuip. ,,Hij heeft een prachtige steekpass, is aanvallend ingesteld en is een absolute versterking voor Feyenoord.?? Volgens de Pool is zijn beste positie linkshalf, de positie die Drenthe moet gaan innemen. ,,Bij de supporters van Dortmund is Nuri heel populair. Dat komt omdat hij in grote wedstrijden heel belangrijk is geweest voor de club. Toen hij net in het elftal kwam was hij een controlerende middenvelder. Nu heeft hij het op en neer pendelen en het aanvallende gedeelte van zijn spel ook onder de knie. Een van zijn grootste kwaliteiten is zijn inzicht. Hij weet op het juiste moment in de buurt van de spitsen te komen en spelers voor de keeper te zetten.??

Meer van Smolarek over Sahin: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

sahin smolarek attractie kuip dortmund drenthe ebi linkshalf nuri pendelen pool steekpass turk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijbehorend bijlow driessen dtk geluisterd gelul gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda