Transparent
Inloggen
Sluiten

10 thuisduels op zondag, 5 op zaterdag

3 juli 2007 22:34

Verslaggever: K

Feyenoord speelt komend seizoen 10 thuisduels op zondag en bijf thuisduels op zaterdag. Daarnaast zal er nog een duel op vrijdag gespeeld worden in De Kuip en een op donderdag. Opvallend is dat van de eerste vier thuiswedstrijden er drie op zaterdagavond worden afgewerkt. Afgelopen seizoen hield Feyenoord onder de aanhang een enquete of de fans meer duels op zaterdagavond wilden spelen. Op basis daarvan zou Feyenoord een deel van haar duels naar de zaterdagavond willen verplaatsen. Competitieleider Bert van Oostveen geeft op de website van de KNVB overigens een andere verklaring voor de zaterdagavond als speeldag in De Kuip: de aanwezigheid van sportevenementen in de topsporthal naast Stadion Feyenoord op de betreffende zondag.

Meer op




Tags

kuip aanhang aanwezigheid bijf competitieleider enquete knvb oostveen speeldag sportevenementen topsporthal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.499 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda