Transparent
Inloggen
Sluiten

Supver roept fans op in beroep te gaan

22 februari 2000 18:58 - Supportersvereniging

Verslaggever: RvN

De supportersvereniging van Feyenoord roept fans die in Tilburg een stadionverbod en een forse boete hebben gekregen enkel en alleen vanwege het feit dat ze in Tilburg aanwezig waren en geen enkele wet overtreden hebben, in beroep te gaan tegen deze straf.

De politie kan tegenwoordig mensen preventief oppakken waar hier sprake van was geweest. Het negeren van een ambtelijk bevel zou in veel gevallen niet opgaan omdat veel supporters dit niet gehoord zouden hebben.

De supportersvereniging noemt de gebeurtenissen in Tilburg een oefening voor Euro'2000 en zouden de fans van Feyenoord hiervoor misbruikt zijn en de dupe van geworden zijn.

Fans die als gevolg hiervan een stadionverbod hebben gekregen en hun Gold Card zien worden afgenomen door Feyenoord moeten volgens de Supportersvereniging dan ook altijd in beroep gaan.

Meer op Supportersvereniging
Tags

beroep supportersvereniging tilburg stadionverbod supver ambtelijk bevel misbruikt negeren oefening overtreden preventief

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer