Transparent
Inloggen
Sluiten

Drenthe dagelijks in Spaanse media, Real Madrid bevestigt interesse

1 juli 2007 11:28

Verslaggever: K

Real Madrid's technisch directeur Predrag Mijatovic bevestigde in Spaanse media dat zijn club inderdaad Royston Drenthe al lange tijd volgt. "Hij is echt een speler voor de toekomst. Ik weet zeker dat heel veel teams hem volgen. Bij ons staat hij al sinds vorig seizoen op een lijstje."

Dagelijks is Drenthe in de Spaanse kranten te vinden de laatste weken. Gisteren nog was er een interview met oud Madrid voetballer John Metgod, die liet weten dat Drenthe alles heeft om de absolute top te bereiken. Hij vindt echter dat Drenthe nog een paar jaar in Nederland zou moeten blijven voor zijn ontwikkeling.

De zaakwaarnemer van Drenthe liet woensdag nog weten dat Drenthe nog niets besloten heeft en dat hij eerst rustig op vakantie is. Wasiman waarschuwde dat Drenthe niet goedkoop zal zijn, al zei hij de exacte vraagprijs niet te weten. Volgens Wasiman weet Drenthe nog niet of hij deze zomer al weg zal willen. En als een club hem overtuigd, zullen die club en Feyenoord er nog uit moeten komen.

Meer op




Tags

drenthe madrid wasiman metgod mijatovic nederland predrag royston waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda