Transparent
Inloggen
Sluiten

Reconstructie toptransfers: Van den Herik hielp mee

30 juni 2007 09:29

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad komt vandaag met een uitgebreide reconstructie van de totstandkoming van de toptransfers van Feyenoord. Daarin blijken een aantal opvallende zaken. Zo zou Jorien van den Herik de aanzet hebben gegeven door zijn vriend Rob Jansen te hebben aangespoord zijn rancune tegen enkele beleidsbepalers van Feyenoord te laten varen en mee te werken aan het 'nieuwe' Feyenoord. Terwijl Bosz samen met de zaakwaarnemers de spelers masseerden om voor Feyenoord te kiezen, was het Wim Jansen die via zijn netwerk de betrokken clubs benaderde. Wat zou hebben geholpen is dat PSV spelers als De Cler en Makaay aan hun lot overliet tijdens de onderhandelingen.

Lees de gehele reconstructie: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

herik toptransfers jansen benaderde bosz cler jorien lot makaay masseerden overliet rancune totstandkoming

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris