Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst als middenvelder terug bij Feyenoord

27 juni 2007 21:38 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Giovanni van Bronckhorst vertrok als middenvelder ooit bij Feyenoord en komt ook als middenvelder weer terug. daarom kreeg hij op de perspresentatie ook het shirtnummer acht uitgereikt.

Dat hij weer middenvelder wordt speelde mee in zijn beslissing om terug te keren bij Feyenoord. ?Van nature ben ik echt een middenvelder, hoewel ik de laatste jaren bij Barcelona linksback heb gespeeld. Laatst heb ik bij het Nederlands Elftal weer eens op het middenveld gespeeld en ik moet zeggen dat het ging kriebelen.?

Bij de keuze voor Feyenoord zei Van Bronckhorst zijn gevoel te hebben gevolgd. ?Het gevoel voor Feyenoord is nooit weggegaan. Ik heb altijd geweten dat ik hier ooit terug zou keren. Daarbij wilde ik graag terug naar Nederland voor mijn familie. Verder speelde ook de situatie bij Barcelona een rol. Ik heb bij die club fantastische wedstrijden gespeeld en veel prijzen gewonnen, maar ik wist niet hoe het er volgend jaar voor zou staan. Barcelona had zeker nog plannen met mij, maar het leek mij het juiste moment om weg te gaan. Nu heb ik ook nog de kracht om iets voor Feyenoord te betekenen.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst barcelona geweten kriebelen nature nederland perspresentatie shirtnummer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda