Transparent
Inloggen
Sluiten

Perez sluit Feyenoord niet meer uit

26 juni 2007 07:27 - Algemeen dagblad

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Kenneth Perez doorschemeren dat Feyenoord weer een optie voor hem wordt, als PSV er niet uitkomt met Ajax op korte termijn.

"Ik heb ooit met Feyenoord gesproken, dat was echt een goed gesprek. Maar op dat moment was er nog helemaal geen sprake van belangstelling vanuit Eindhoven. Toen PSV eenmaal belde, kwam ik in de situatie terecht dat ik moest kiezen uit twee mooie clubs. Feyenoord had op dat moment geen trainer en nog geen nieuwe spelers, terwijl PSV landskampioen is en Champions League speelt. Bovendien belde de trainer me dat hij mij graag wil hebben. Misschien was het de veilige weg, maar is het nou zo gek dat ik op dat moment een voorkeur voor PSV heb uitgesproken?"

"Ik hoop nog altijd dat het rond komt. Als dat niet lukt, ontstaat er wat mij betreft een nieuwe situatie en is alles weer open."

Meer op Algemeen dagblad




Tags

perez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment