Transparent
Inloggen
Sluiten

De Cler wordt vanmiddag gepresenteerd als nieuwste aanwinst

22 juni 2007 12:51 - AD

Verslaggever: K

Tim de Cler wordt in de namiddag in de Kuip gepresenteerd als Feyenoorder, zo meldt het Algemeen Dagblad. De linksback van AZ ondergaat eerst nog een medische keuring. Feyenoord hoopt dat de komst van de 28-jarige international een voorbeeldfunctie heeft, zodat ook andere geroutineerde spelers naar de Kuip willen komen. De Cler had nog een contract voor een jaar bij AZ, maar wilde daar per se vertrekken. Feyenoord troefde daarbij PSV af. De onderhandelingen met PSV werden deze week afgebroken omdat de clubs niet tot een akkoord konden komen over de afkoopsom. Hoeveel geld Feyenoord voor De Cler betaalt, is niet bekend.

Meer: AD.nl

Meer op AD




Tags

cler kuip geroutineerde keuring namiddag tim troefde voorbeeldfunctie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda