Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbereiding NAC - Feyenoord

5 april 2001 21:31

Verslaggever: RvN

Na de vrije dag op woensdag is de selectie vandaag de wedstrijdvoorbereiding voor de wedstrijd tegen NAC begonnen. Kees van Wonderen zal daar zeker niet bij zijn en vooralsnog lijkt dat ook te gaan gelden voor Bonaventura Kalou die vorige week geblesseerd uitviel. De speler uit Ivoorkust heeft zijn enkele afgelopen week nog laten onderzoeken door chirurg Heyboer.

De ploeg moet zich tegen NAC herstellen van de nederlaag van vorige week tegen RKC. NAC is een tegenstander waar Feyenoord overigens nauwelijks van verliest.

Feyenoord 2 kwam overigens woensdag ook al uit tegen NAC en zal dat begin volgende week weer doen in Breda, beide wedstrijden voor de competitie. Beide teams gaan elkaar dus aardig leren kennen op deze manier.

De selectie heeft zowel voor vrijdag als zaterdag een training gepland om 10.30 uur. Op de training van donderdag werd extra aandacht besteed aan de verdediging. Van Marwijk lijkt in ieder geval te willen verkomen dat er te makkelijk kansen worden weggegeven zoals tegen RKC.

Meer op




Tags

nac rkc besteed bonaventura chirurg heyboer ivoorkust kalou marwijk verkomen wedstrijdvoorbereiding wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda