Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Drenthe prioriteit bij Chelsea; Real Madrid volgt Drenthe al hele jaar

21 juni 2007 07:10 - AS

Verslaggever: K

De ster van Royston Drenthe blijft stijgen en steeds grotere clubs trekken. Volgens de Spaanse krant AS volgt de hoofdscout van Real Madrid Royston Drenthe al het gehele toernooi. De Spaanse club zou Drenthe sowieso al dit hele jaar volgen. De club is op zoek naar een opvolger voor Roberto Carlos op de linkerflank.

De kans dat Drenthe zal vertrekken bij Feyenoord lijkt overigens zeer klein.

Volgens The Mirror heeft de transfer van Royston Drenthe nu ook de hoogste prioriteit bij Chelsea. Hij zou voor meer power en snelheid op de linkerflank moeten zorgen. De volledige scouting van Chelsea zou aandringen op een snelle transfer van Drenthe. Hij zou de eerste miljoenenaankoop van Chelsea van dit seizoen moeten worden.

Meer op AS




Tags

drenthe chelsea madrid royston linkerflank aandringen carlos miljoenenaankoop power ster

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat willykment woningbouw yoda