Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaarten uitwedstrijden komend seizoen iets duurder

20 juni 2007 19:08 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat het in het nieuwe seizoen de vaste prijzen voor uitwedstrijden, net als vorig seizoen, iets zal verhogen. Het systeem van vaste prijzen is een aantal seizoenen geleden op verzoek van supporters ingevoerd en komt er op neer dat Feyenoord een vaste prijs rekent voor elke uitwedstrijd, ongeacht welk bedrag de ontvangende club aan Feyenoord doorberekend.

De prijsverhoging is noodzakelijk omdat de prijzen van toegangskaarten in het hele land komend seizoen weer iets zullen stijgen. Daarnaast heeft Feyenoord vorig seizoen reeds laten weten dat de club er naar streeft om het uitwedstrijdenbezoek op termijn kostendekkend te krijgen. Al jarenlang wordt op het bezoeken van uitwedstrijden een behoorlijk verlies geleden.

Meer: feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

doorberekend kostendekkend ontvangende prijsverhoging toegangskaarten uitwedstrijdenbezoek verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda