Transparent
Inloggen
Sluiten

RD: Verbeterde aanbieding Dudek

22 februari 2000 18:46 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Het Rotterdams Dagblad meldt dat Feyenoord het contract van keeper Jurek Dudek wil openbreken. Het huidige contract dat tot 2003 loopt zo feyenoord graag willen openbreken en verlengen tot 2005. Dudek zou dan ook een salaris gaan verdienen die in verhouding staat tot zijn huidige waarde voor Feyenoord.

Of Dudek op de verbeterde aanbieding ingaat is nog onbekend. Dudek bevindt zich momenteel in parijs voor een wedstrijd met het nationale elftal van Polen. Op het moment dat Rob Baan terug is van vakantie zullen de gesprekken worden voortgezet. Aan het aantal scouts van Europese topploegen te zien dat Dudek wekelijks komt bekijken, lijkt er veel interesse te zijn voor de Poolse keeper vanuit het buitenland. Feyenoord hoopt Dudek met een verbeterde aanbieding van een vertrek af te houden.

Meer op Rotterdams Dagblad
Tags

dudek verbeterde baan jurek parijs polen rotterdams topploegen verhouding voortgezet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer