Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk wil door met Metgod, niet met Duut

17 juni 2007 21:59 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigde Metgod dat Van Marwijk hem bij de A-selectie wil houden. "Ik weet wat de bedoeling is," zegt Metgod, die eerder al met Van Marwijk samenwerkte in de Kuip. "Maar we zijn nog niet helemaal rond. Ik hoop dat er binnenkort duidelijkheid is."

Henk Duut daarentegen zal niet bij de A-selectie blijven. "Ik ben niet verrast, maar wel teleurgesteld," reageert Duut vanaf zijn vakantieadres. "Ik ben drie jaar geleden naar Feyenoord gehaald om assistent-trainer te worden. Dat is ook mijn ambitie. Afgelopen seizoen heb ik mijn contract met twee jaar verlengd. Dan is het niet leuk om nu te horen dat je van het eerste afgehaald wordt."

Duut praat pas volgende week met technisch manager Peter Bosz over zijn toekomst. "Ik ga dat gesprek onbevangen in. Ik weet niet of Feyenoord van me af wil. Ik zie wel wat ze me aanbieden."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

duut marwijk metgod afgehaald bosz kuip onbevangen vakantieadres

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.529 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot twente wehave