Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Drenthe: clubs moeten wachten tot na EK

17 juni 2007 16:51 - The Times

Verslaggever: K

Royston Drenthe maakt tot nu toe veel indruk op het EK onder 21 en wordt sinds de start van het EK met veel clubs in verband gebracht. De zaakwaarnemer van de Feyenoorder liet weten dat hij heel veel vragen krijgt van clubs. "We hebben veel aanbiedingen om te praten over de toekomst" zegt Andre Wasiman. "Hoeveel? Tien tot vijftien en daaronder zitten grote clubs uit Spanje, Itali? en Engeland." Volgens Wasiman zullen de clubs tot na het EK moeten wachten op een kans om Drenthe te overtuigen dat die club het best voor hem is. "Royston heeft moet zich nu concentreren op nog twee topwedstrijden op het EK."

Veel meer over Royston Drenthe: The Times

Meer op The Times




Tags

drenthe royston wasiman engeland itali times

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.547 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita berg degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg wehave wieffer willykment