Transparent
Inloggen
Sluiten

'Salaris geen issue voor Makaay'

13 juni 2007 23:16

Verslaggever: K

Tegenover Frits Barend bevestigde Roy Makaay vanavond het verhaal uit het Algemeen Dagblad dat hij zal kiezen tussen Feyenoord en een terugkeer naar Spanje, als hij vertrekt bij Bayern Munchen. Dat laatste gebeurt volgens afspraak met Bayern als die club Klose weet aan te trekken. Of dat gebeurt is overigens nog maar zeer de vraag. Makaay liet weten dat Feyenoord in dat geval een zeer serieuze optie. Het feit dat hij bij Feyenoord veel minder kan verdienen als in Zuid-Europa zou totaal geen issue zijn. Makaay gaf aan nooit beslissingen gemaakt te hebben vanwege het salaris. Hij lijkt gecharmeerd te zijn van een samenwerking met Bert van Marwijk.

Meer op




Tags

makaay bayern barend frits klose marwijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.529 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave