Transparent
Inloggen
Sluiten

Komende week beslissing over voortzetting samenwerking met RWDM

1 april 2001 16:43

Verslaggever: RvN

Feyenoord zal de komende week een beslissing nemen over het al dan niet voortzetten van het samenwerkingsverband met het Belgische RWDM. Bij Feyenoord is niet iedereen overtuigd van het rendement dat de Belgische club zou kunnen leveren. Tot op dit moment heeft het samenwerkingsverband nog nauwelijks iets opgeleverd. Momenteel spelen er twee spelers op huurbasis en zit Albert Stuyvenbergh namens Feyenoord in de technische staf van de Belgische club. Momenteel is er een onderzoek gaande waarna Feyenoord een beslissing zal nemen over de voortzetting van het samenwerkingsverband. De club uit de tweede klasse in Belgie heeft te kampen met schulden, hetgeen een belangrijke rol zal spelen in de uiteindelijke beslissing. RWDM zou graag financiele steun krijgen van Feyenoord om de club op een hoger plan te zetten.

Meer op




Tags

rwdm samenwerkingsverband voortzetting albert belgie schulden stuyvenbergh voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave