Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk heeft nog de tijd

12 juni 2007 00:11

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad heeft Van Marwijk laten weten nog de tijd te hebben. "Het waren prettige gesprekken. Daarna hebben we over de termijn gesproken waarbinnen alles geregeld moet zijn. Die termijn is wat mij betreft nog niet verstreken en dat zal ook over een paar dagen niet zo zijn. Het wordt spannend, dat geef ik toe, maar het kan nog wel."

De coach laat weten dat het niet alleen versterkingen zijn, waarop het nog hangt. Natuurlijk moet de selectie versterkt worden. Er zal een selectie moeten staan waar ik achter kan staan. Maar dat is niet alles. Er moet intern ook veel gebeuren. Ik ben het eens met de stelling dat Feyenoord professioneler moet worden. Feyenoord moet weer een herkenbaar gezicht krijgen, voor de achterban en voor het hele voetbal. Daar wordt hard aan gewerkt, ik heb er vertrouwen in dat dat voor elkaar komt.??

"Laten we nog een paar dagen wachten als de mensen van Feyenoord die nodig hebben. Dat kan best nog."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

marwijk herkenbaar stelling verstreken waarbinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.148 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg