Transparent
Inloggen
Sluiten

RR: Vandaag toch geen update over Van Marwijk

11 juni 2007 16:42

Verslaggever: K

Radio Rijnmond meldt dat in tegenstelling tot berichten zondag van Onno Jacobs de club vandaag geen update zal geven over de onderhandelingen met Van Marwijk en de zoektocht naar investeerders. Volgens de clubleiding zijn er momenteel geen nieuwe ontwikkelingen en zal Feyenoord pas in een later stadium met nieuws naar buiten komen.

Ook Bert van Marwijk liet maandag vanaf zijn vakantieadres in Frankrijk weten dat de situatie nog dezelfde is als vorige week toen Feyenoord zich bij hem meldde. De leiding van de Rotterdamse club kwam toen persoonlijk tot overeenstemming met Van Marwijk over een contract voor ??n jaar. De Limburgse coach wacht nog altijd op de door hem ge?iste versterkingen en wil alleen terugkeren in De Kuip als voor een aantal belangrijke posities nieuwe spelers gevonden worden.

Meer op




Tags

marwijk frankrijk iste jacobs kuip onno rijnmond vakantieadres

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment