Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord nog steeds bezig met eisen Van Marwijk

7 juni 2007 22:31 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

De directie van Feyenoord is nog steeds koortsachtig aan het werk om aan de resterende verlangens van Van Marwijk te voldoen. Volgens het Algemeen Dagblad gaat het gaat voornamelijk om toezeggingen over versterking van de selectie en de samenstelling van de technische staf. Officieel wil Feyenoord dat laatste niet bevestigen.

"De media slaan daar een slag naar, maar op die details gaan we niet in. We zijn gewoon erg ons best aan het doen om ervoor te zorgen dat Bert van Marwijk haast geen ?nee? meer kan zeggen. Laat ik het daar op houden. Er is ons veel aan gelegen om deze trainer zo snel mogelijk te kunnen presenteren. Niet alleen omdat we aan de slag moeten voor het seizoen ?07/?08. In feite wordt daar al hard voor gewerkt. Maar het is ook omdat we hem gewoon graag willen. Hij past in het profiel dat we voor deze functie maakten en van dat specifieke kaliber zijn er gewoon niet zo veel mensen beschikbaar. Vandaar dat Feyenoord zo zijn best doet voor Van Marwijk," aldus Jacobs in het AD.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

marwijk feite haast jacobs kaliber koortsachtig verlangens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda