Transparent
Inloggen
Sluiten

Huysegems wacht op nieuwe coach Feyenoord

7 juni 2007 19:07

Verslaggever: K

Stein Huysegems staat in de belangstelling van diverse clubs en sprak zelf al uitgebreid met Borussia Monchengladbach. Tegenover het Belgische Sporza liet hij weten dat hij wacht op een gesprek met de nieuwe coach van Feyenoord. "Ik heb gehoord van mijn manager dat Club (Brugge red) interesse heeft. Een concreet voorstel is er nog niet gekomen dus voorlopig blijft het bij vage interesse. Ik weet trouwens niet hoeveel Feyenoord voor mij wil vangen. Het staat overigens nog niet vast dat ik zal vertrekken. Dat hangt vooral af van de nieuwe trainer want ik wil zeker eens praten met hem. Het moet een keuze worden waar ik me goed bij voel."

Meer op




Tags

huysegems brugge monchengladbach sporza stein vage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.560 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz fortuna freak geertruida gimenez hancko huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh read sauer schouten slot stewart stuivenberg timber titel twente wehave wieffer willykment