Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord B1 wordt derde in Varsseveld na zege op Ajax [update]

26 mei 2007 19:12

Verslaggever: RvN

Feyenoord B1 is op het jaarlijkse toernooi in Varsseveld als derde geeindigd. In de halve finale blef het 0-0 tegen Sporting Lissabon. Na penalties trokken de Portugezen aan het langste eind. Zij zouden uiteindelijk ook de finale winnen. In de strijd om de derde en vierde plaats won de B1 met 2-0 van Ajax.

Feyenoord B1 wist groepswinnaar te worden in de poulewedstrijden. Vrijdagavond begon Feyenoord B1 met een 2-0 zege op P?o de A??car uit Brazilie. Zaterdag volgden een 1-1 tegen Shakhtar Donetsk, 0-0 tegen een PSV en een 1-2 zege op De Graafschap.

Meer op




Tags

varsseveld blef car donetsk graafschap groepswinnaar langste lissabon penalties poulewedstrijden shakhtar sporting trokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.542 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer