Transparent
Inloggen
Sluiten

Boussabon slaat terug naar van Hooijdonk en Koeman

24 mei 2007 19:40

Verslaggever: K

Ali Boussabon heeft in De Telegraaf fel van zich afgebeten na de kritiek op zijn persoontje van eerst Erwin Koeman en afgelopen week Pierre van Hooijdonk.

"Koeman en Van Hooijdonk zijn volwassen mensen, hebben een geweldige staat van dienst, maar liegen als kleine kinderen", zegt de aan FC Utrecht verhuurde aanvaller. "De harde realiteit is dat zijn zogenaamde vriend Pierre de ondergang van de trainer is geworden. Met hem heeft Feyenoord alleen maar ellende binnengehaald. Van Hooijdonk heeft het achter zijn ellebogen."

Volgens Boussabon vierde Van Hooijdonk zijn frustratie bot op diverse jonge spelers, die hij zou hebben vernederd met grappen. Ook zou Van Hooijdonk ervoor gezorgd hebben dat Ipods, PSP's en petjes niet meer werden toegestaan in de kleedkamer, waar bijvoorbeeld de PSP's door Kuyt eerder werden gepromoot.

Volgens Boussaboun is het merendeel van de Feyenoord-spelers opgelucht dat Van Hooijdonk is gestopt. "Alleen durft niemand dat te zeggen. Ik ben daar weg, werd door Koeman en Van Hooijdonk beledigd en heb nu geen reden meer om te zwijgen."

Zie relaas Boussabon in De Telegraaf

In een reactie lieten eigenlijk zowel Koeman als Van Hooijdonk weten dat Boussabon gezien zijn prestaties geen recht van spreken heeft.

Lees reacties Koeman en Van Hooijdonk: De Telegraaf

Meer op
Tags

hooijdonk koeman boussabon telegraaf psp afgebeten ali beledigd binnengehaald bot boussaboun ellebogen erwin gepromoot grappen ipods kinderen kuyt merendeel ondergang opgelucht persoontje petjes relaas utrecht vernederd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki