Transparent
Inloggen
Sluiten

Verslag VI over onderhandelingen met Adriaanse

23 mei 2007 18:16

Verslaggever: K

In de nieuwe uitgave van Voetbal International gaat het blad zeer uitgebreid in op het bezoek van Bosz, Jansen en Jacobs aan Adriaanse in de Oekra?ne. De VI-redacteur zat niet zelf bij de gesprekken, maar volgde de delegatie op de voet en sprak met betrokken personen. Volgens VI zat Feyenoord met de aanwezigheid van VI en de ontdekking van de gesprekken in de maag en maakte het met VI de afspraak dat het blad niets naar buiten zou brengen van de onderhandelingen tot afgelopen maandag en dan de primeur zou hebben. Direct bij terugkeer lekte het gesprek met Adriaanse al uit. Volgens VI had Feyenoord het bewust gelekt aan het Algemeen Dagblad.

Het blad geeft trouwens in tegenstelling tot de uitlating van Johan Derksen een positief beeld over de kans dat Co Adriaanse voor Feyenoord zal gaan kiezen. Hij zou voornamelijk twijfelen over de leiding van de club en de reacties van het Legioen als de beginfase sportief moeilijk is zoals bij veel van zijn ploegen.

Hij zou echter al spelers hebben gepolst voor Feyenoord en zijn contract bij Metallurg hebben ontbonden voor de Rotterdamse club. De uitdaging zou hij wel zien zitten.

Meer op




Tags

adriaanse blad verslag aanwezigheid beginfase bosz delegatie derksen gelekt gepolst jacobs jansen legioen lekte maag metallurg oekra ontbonden ontdekking primeur redacteur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda