Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior hoopt op nieuwe trainer Feyenoord

19 mei 2007 18:29 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Sinds de nieuwe leiding van Feyenoord is er weinig meer over van de grootse plannen met de samenwerking met Excelsior. Feyenoord wilde zelfs Jong Feyenoord daarvoor opgeven, maar dat stond de KNVB niet toe. in het Algemeen Dagblad laat voorzitter Simon Kelder weten te hopen dat de nieuwe Feyenoord coach daar wel weer brood in ziet.

,,Dat heeft te maken met de mensen die nu bij Feyenoord zitten. Jorien van den Herik, Jan Willem van Dop en Rob Baan waren voorstander van de samenwerking. Daar heeft Feyenoord in het verleden ook veel baat bij gehad. En in het geval Slory en Bruins profiteren ze er nu ook weer van. De samenwerking is voor beide partijen goed geweest. Maar beide partijen moeten er wel in geloven. Maar voor hetzelfde geld heeft Feyenoord straks een trainer die het w?l ziet zitten om talent bij Excelsior te stallen. Zo opportunistisch is de voetballerij.??

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

excelsior baan brood bruins dop grootse herik jong jorien kelder knvb opgeven simon slory stallen voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki