Transparent
Inloggen
Sluiten

Charisteas: ik moet meer brengen

15 mei 2007 18:46

Verslaggever: K

In een interview met FCUpdate.nl liet Angelos Charisteas weten niet tevreden te zijn over zijn eerste jaar bij Feyenoord. "Natuurlijk ben ik niet tevreden. Ik weet dat ik volgend seizoen meer moet brengen.Kijk, het seizoen begon natuurlijk moeizaam. Er heerste eerst geen positief gevoel over mijn komst, maar ik ben zelf altijd positief gebleven. Ik heb vervolgens ook nog twee maanden last gehad van een blessure. In december liep het inderdaad beter en natuurlijk had ik ook gehoopt dat ik deze lijn na de winter door had kunnen trekken. Maar de afgelopen maanden liep het bij Feyenoord gewoon niet goed. En als de ploeg niet goed loopt, loopt het bij mij ook niet goed."

Ondanks alle problemen die Feyenoord dit seizoen gekend heeft, blijft Charisteas optimistisch. Wat dit seizoen niet lukte, moet volgend seizoen dan maar gebeuren. "Mijn droom blijft om een titel te winnen met Feyenoord. Kijk, een team als Feyenoord moet gewoon bij de top-drie eindigen. Dat is haalbaar."

Meer: FCUpdate.nl

Meer op




Tags

charisteas fcupdate angelos titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda