1-1 gelijkspel niet voldoende voor Feyenoord

13 mei 2007 16:23

Feyenoord is er niet in geslaagd om de tweede ronde van de play-offs om een UEFA Cup-ticket te halen. Het 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen zorgde voor de uitschakeling na de 2-1 in Euroborg.

Van Hooijdonk opende al vroeg de score uit een vrije trap. Daarna drong FC Groningen Feyenoord terug. Timmer hield Feyenoord in die fase op de been. Feyenoord begon na rust feller ,maar de kansen leverden niets op. Naarmate de tweede helft vorderde moest Feyenoord weer terug. Het was uiteindelijk Lovre die het vonnis voltrok na een fout van Drenthe.