Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker adviseert leiding Feyenoord Co Adriaanse te halen

13 mei 2007 10:59 - De Telegraaf

Verslaggever: K

Na vijf dagen met de spelers van Feyenoord gewerkt te hebben heeft Leo Beenhakker vrijdag technisch manager Peter Bosz geadviseerd om toch vooral Co Adriaanse te halen als nieuwe coach. ?Geheel vrijblijvend?, zei Leo Beenhakker over zijn advies in De Telegraaf. ?Ik ben zelf technisch directeur geweest, dus ik weet een beetje waaraan Feyenoord behoefte heeft. Ik weet hoe de club ervoor staat en ik ken Co zo goed van mijn periode van Ajax om te weten dat hij hier helemaal op zijn plaats zal zijn. Als ik het bij Feyenoord voor het zeggen had, zou ik alles uit de kast halen om Adriaanse te strikken.?

Zelf ontsloeg hij Adriaanse ooit in zijn rol als technisch directeur bij Ajax. ?Ik kan dat goed scheiden. Hij is de ideale vent, want Co kan goed met mensen omgaan en spelers individueel en als team op een hoger niveau neerzetten. Dat heeft hij bewezen. Het aanstellen van de juiste trainer wordt de belangrijkste aankoop van Feyenoord deze zomer. Mijn idee daarover is duidelijk.?

Meer op De Telegraaf




Tags

adriaanse beenhakker leo bosz kast ontsloeg telegraaf vent vrijblijvend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor persie podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda