Transparent
Inloggen
Sluiten

De memoires van Erwin Koeman in het AD

11 mei 2007 23:44

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad heeft een zeer uitgebreid interview met Erwin Koeman waarin naar de memoires van de coach van zijn periode bij Feyenoord wordt gekeken.

De Feyenoord coach geeft een opmerkelijke inkijk bij Feyenoord. Daarin gaat het onder andere uitgebreid over de gevolgen van de enorme sanering bij Feyenoord, die zijn sporen naliet in de selectie als gevolg van de onrust die er was.

Ook ging Erwin Koeman in op de strijd tussen kampen in de selectie en het feit dat zoveel spelers aangeduwd moeten worden voor alles in plaats dat ze zelf investeren in hun groeiproces. De Guzman neemt Koeman daarbij als voorbeeld.

Koeman geeft aan spijt te hebben dat hij zijn poot niet stijf heeft gehouden in de gesprekken met Wim Jansen over Cziommer en Engelaar. Jansen vond die niet goed genoeg, Koeman vond dat de lat te hoog werd gelegd.

Lees het gehele artikel in het Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

koeman erwin memoires jansen aangeduwd cziommer engelaar groeiproces guzman inkijk naliet sanering sporen stijf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.463 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda