Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging vraagt leden 10 euro voor deelname aan Spelersfonds Feyenoord

11 mei 2007 19:57

Verslaggever: K

Het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging heeft haar leden gevraagd om Feyenoord te steunen door mee te doen aan de Feyenoord Talent Pool. De oprichting van de `Feyenoord Talent Pool? moet de club een bedrag van zes miljoen opleveren. Deelnemers aan dit participatie fonds beleggen minimaal 250.000,00 euro in het fonds. Zij verwerven daarmee 25 procent van de transferrechten van in totaal zeven spelers uit de selectie, goed voor een waarde van zes miljoen euro.

Wij willen alle leden, dus niet de subleden, vriendelijk verzoeken een ??nmalige schenking van 10,00 euro aan de FSV te doen. Deze schenking zal bij de contributie ge?nd worden, wat wil zeggen dat er voor het komende verenigingsjaar 2007 ? 2008 een contributie van 40,00 euro automatisch ge?ncasseerd zal gaan worden. Dit zal medio juli a.s. gebeuren en degenen, die nog per acceptgirokaart betalen, ontvangen deze met een bedrag van ? 40,00. Indien we niet aan de benodigde ? 250.000,00 komen, dan zal de FSV het ontbrekende bedrag, na overleg met de leden, aanvullen.

Als er supporters zijn, die nog geen lid van de FSV zijn, maar toch ook een donatie willen doen voor dit goede doel, kan dat op onze rekening bij de Rabobank nr. 333824466 t.n.v. de Feyenoord Supportersvereniging te Rotterdam o.v.v. Feyenoord Talent Pool.

Als we volgend seizoen weer voor het kampioenschap gaan, kunnen de leden van de Feyenoord Supportersvereniging en wellicht een aantal anderen echt zeggen dat zij ook hebben bijgedragen aan een `nieuw Feyenoord?.


Meer: Supportersvereniging

Meer op




Tags

supportersvereniging fsv pool contributie fonds schenking spelersfonds acceptgirokaart benodigde bestuur bijgedragen donatie ncasseerd nmalige oprichting participatie subleden verenigingsjaar verwerven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter pusic scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur wieffer yoda zeb