Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker enthousiast over eerste dagen (video)

9 mei 2007 21:06 - Spits

Verslaggever: K

Op de persconferentie liet Leo Beenhakker weten positief te zijn over de houding van het elftal. Voor het eerst dit seizoen is de selectie zonder fysieke problemen (op de langdurig geblesseerden Lodewijks, Hofs en Greene na). "Maandag tijdens mijn eerste training liepen er nog drie of vier moeilijk te kijken. Maar nu gaat iedereen plotseling van tralalalala'. Ze willen er allemaal ineens bij zijn in Groningen. Dat is in elk geval een heel goed teken."

"Maar het is onmogelijk om binnen een paar dagen een heel ander Feyenoord neer te zetten. Het gaat erom alle spelers zo goed mogelijk aan de wedstrijd te laten beginnen, zowel fysiek als mentaal. Dat is mijn taak als trainer. Ik weet zeker dat Feyenoord heel strijdbaar zal zijn in Groningen. Hopelijk zullen er ook een paar beter spelen dan in de afgelopen wedstrijden. Op dit moment is alles winst."

Volgens Buijs maakt Leo Beenhakker met zijn humor iets los in de selectie.

Bekijk video

Meer op Spits




Tags

beenhakker groningen leo geblesseerden greene hofs humor lodewijks strijdbaar tralalalala

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.444 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda