Transparent
Inloggen
Sluiten

Emotionele reactie Veenman

20 februari 2000 18:43

Verslaggever: RvN

Veenman liet in een emotionele reactie weten af te treden omdat hij tegen alle vormen van geweld is en dit niet kan verenigen met de acties van vanmiddag. Hij velt zich nu ongeloofwaardig tegenover de KNVB, BOVS en Feyenoord welke hij had toegezegd dat alles heel vredig zou verlopen.

Veenman die complimenten had voor de supporters van Ajax, Utrecht, PSV en anderen die alles goed voor elkaar hadden en vreedzaam protesteerden, noemde zich teleurgesteld in de fans van Feyenoord die na de demonstartie niet terug waren gegaan naar Rotterdam, maar juist de binnenstad van Tilburg in trokken.

Hij vind dat hij daarmee gefaald heeft en trekt daaruit zijn conclusies.

Veenman zal nu als ad-interim voorzitter van de supportersvereniging fungeren totdat er een nieuwe voorzitter gevonden is.

Hij sluit overigens een terugkomst als voorzitter zeker niet uit. Als de Stichting Feyenoord, de KNVB en leden van de vereniging hem nog steeds geloofwaardig vinden en ook waar hij voor staat nog steeds geloofwaardig vinden, dan zou hij wel weer willen terugkeren als voorzitter.

Meer op




Tags

veenman geloofwaardig knvb bovs demonstartie gefaald geweld ongeloofwaardig protesteerden supportersvereniging tilburg trokken utrecht velt verenigen vreedzaam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea fundament geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop oosting schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda