Transparent
Inloggen
Sluiten

Beenhakker: gebrek aan tijd mijn belangrijkste vijand

7 mei 2007 19:06 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

leo Beenhakker liet weten dat vooral de factor tijd, beter gezegd het gebrek eraan, zijn grootste vijand is om Feyenoord aan het UEFA Cup ticket te helpen. Drie dagen voor het eerste play-off duel met FC Groningen stond Leo Beenhakker pas voor het eerst als hoofdtrainer op het veld. Het weekend benutte hij al wel om zich intensief voor te bereiden. Zo sprak hij met zijn staf en zondagnacht was hij met dvd?s vol met wedstrijdbeelden van FC Groningen aan het ?stoeien?. Maar met wat voor ploeg hij te maken krijgt in deze cruciale fase, wordt hem pas op het veld duidelijk. ?Het is heel goed dat ik zoveel mogelijk informatie heb gekregen. Met de technische staf hebben we ??n voor ??n de spelers doorgenomen. Zo heb ik een beeld gekregen en dat is zinnig. Maar pas op het veld wordt dat beeld wel of niet bevestigd. Dan zie ik ook wat voor aanpak de jongens nodig hebben. Het gaat in deze fase om overleven. We zullen het systeem spelen dat het beste is voor de ploeg. De moeilijkheid zit ?m in die drie dagen die ik maar heb om erachter te komen.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

beenhakker vijand groningen leo dvd factor moeilijkheid stoeien uefa wedstrijdbeelden zondagnacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave